Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Blog

Hogyan válassz tökéletes babalátogató ajándékot?

2020.02.25 13:57
Hogyan válassz tökéletes babalátogató ajándékot?

Egy kisbaba születése a világ egyik legörömtelibb eseménye. Amikor baba érkezik családunkba, baráti vagy ismerősi körünkbe, elkezdjük tervezgetni, hogy mit vihetnénk babalátogatóba. Sőt még ez előtt lehet, hogy babaváró bulit is szervezünk a kismamának, aki izgatottan várja gyermeke születését.

Akár babaváróra, bablátogatóba vagy keresztelőre készülünk, elkezdjük törni a fejünket, hogy mit is vihetnénk ajándékba. Minek örülhet a kismama és mi lehet hasznos egy kisbaba számára?

Milyen ajándékot válasszunk?

Előfordulhat, hogy nehezen igazodunk el a babakelengyék világában. Mi lehet az az ajándék, ami praktikus és nem vásárolta meg még a kismama? Vajon cumizik a baba? Használnak majd cumis üveget? Ha babaruhát választunk, milyen méretet vásároljunk neki? Vásároljunk inkább valami szép dolgot a babaszobába? De milyen színűt?

Számíthatunk rá, hogy a egyermekágyas időszak után sokan látogatják majd a babát. Lehet, hogy sok hasonló kisruhát kapnak majd, vagy éppen sok ruhácskát vásárolt már az anyuka a baba születése előtt.

Ha már van gyermekünk és tapasztaltak vagyunk, akkor még emlékszünk, hogy bizony sok olyan ajándékot hoztak nekünk látogatóink, amit nem tudtunk használni. Elképzelhető, hogy egy téli babának sok meleg ruhát hoznak, de pár hét alatt beköszönt a tavasz és nincs már szükségünk a bundazsákra, amit ajándékba kaptunk. Vagy éppen érzékeny a baba bőre azokra a babatermékekre, amiket látogatóink hoztak nekünk. Nem könnyű feladat.

Mutatunk Neked egy olyan ajándékot, amivel egyaránt lepheted meg babát és mamát. Mert bizony a kismamának is jól esik egy kis figyelem ilyenkor.

 

Mit szólnál egy gyönyörű, egyedi ajándékcsomaghoz?

Ez az ajándékcsomag egy olyan meglepetés, amivel egyszerre ajándékozol emléket és ajándéktárgyakat. A kismama egy olyan dobozt vehet a kezébe, amelynek oldalait az általad összeválogatott fotók teszik egyedivé.

Manapság gyakran posztolnak az újdonsült szülők a közösségi oldalaikra pocakos fotókat, vagy büszkén kürtölik világgá a baba születését egy-egy fotó kíséretével. Ha ezeket, esetleg a bab születési paramétereit is elküldöd nekünk, amelyből egyedi grafikát készítünk, a kismama garantáltan könnybe lábadó tekintettel veszi majd át ajándékodat.

bablátogató

És mit rejt a doboz?

Az Anyukának szuper meglepetés lesz, de Neked mutatjuk a benne lévő ajándékokat.

Babapléd

Egy babának minden évszakban szüksége van egy plédre, van egy a babaágyban, az autóban, a babakocsiban. Nem baj, ha mamánál is hagyunk egyet, ha gyakran járunk hozzá. És az első hónapokban bizony gyakran megesik, hogy egy büfi tarkítja a baba holmijait. 

Tehát biztosan nem lesz felesleges darab, akkor sem, ha előttünk már mások is babaplédet választottak babalátogató ajándékként.

Babapléd mérete 80*100 cm, sokáig tudja majd használni a baba.

Képkeret

A doboz egy olyan képkeretet tartalmaz, amelybe nem csak fényképet tehet a kismama, hanem meg tudja örökíteni kisbabája kéz- és láblenyomatát is. Milyen jó is lesz évek múlva rápillantani az aprócska lenyomatra...

A képkeret mérete: 27cm*23cm

Éjjeli fény

Egy éjjeli fény nagy segítség lehet, az éjjel sokszor ébredő kisbabák körül. A flamingó és felhő alakú éjjeli fény a szoba díszévé is válik majd. 

Babacipő

A kisbabák ugyan az első évben nem sokat szaladgálnak még, de a pici lábacskájukra szívesen húznak az Anyukák kiscipőcskét, ha elmennek otthonról. De szuper kelléke egy parányi kiscipő a babafotózásnak is.

A kiscipő mérete 12 cm, ami azt jelenti, hogy 9-18 hónapos koráig biztosan nem növi ki a picúr.

És mindezt természetesen megtalálod kislányoknak és kisfiúknak való színekben is a www.dobozomban.hu oldalon.

 

babavárókeresztelőszületésiadatokbablátogató

 

Ha megtetszett ajándékdobozunk, itt tudod megredelni:

https://dobozomban.hu/spl/275753/AJANDEK-DOBOZ-BABAKNAK

Kövess minket facebookon:

www.facebook.com/dobozomban

Ha tetszett cikkünk, kérlek oszd meg másokkal is.