LÁNYBABA DOBOZ

LÁNYBABA DOBOZ
LÁNYBABA DOBOZ
LÁNYBABA DOBOZ
LÁNYBABA DOBOZ
LÁNYBABA DOBOZ
LÁNYBABA DOBOZ
LÁNYBABA DOBOZ
LÁNYBABA DOBOZ
Egy kisbaba érkezése mindig hatalmas esemény, de fejtörést okozhat milyen ajándékot vigyünk a babaváró buliba, balátogatóba vagy keresztelőre. A szokványos ajándékokon túllépve segítséget nyújtunk számodra, hogy egy maradandó meglepetéssel tedd még örömtelibbé a pillanatot.
Add meg nekünk a baba születési paramétereit és mi egyedi grafikát készítünk hozzá.

A doboz tartalma:
Babapléd
Egy babának minden évszakban szüksége van egy pici plédecskére, használjuk a babaágyban, az autóban, a babakocsiban. Nem baj, ha mamánál is hagyunk egyet, ha gyakran járunk hozzá. És az első hónapokban bizony gyakran megesik, hogy egy büfi tarkítja a baba holmijait. 
Tehát biztosan nem lesz felesleges darab, ha előttünk már mások is babaplédet választottak babalátogató ajándékként.
Babapléd mérete 80*100 cm, sokáig tudja majd használni a baba.

Képkeret
A doboz egy olyan képkeretet tartalmaz, amelybe nem csak fényképet tehet a kismama, hanem meg tudja örökíteni kisbabája kéz és láblenyomatát is. Melyik kismama ne örülne egy ilyen szuper ajándéknak bablátogatóba?
A képkeret mérete: 27cm*23cm

Éjjeli fény
Egy elemmel működő, flamingó vagy felhő alakú éjjeli fény nagy segítség lehet, az éjjel sokszor ébredő kisbabák körül, valamint a szoba díszévé is válik majd.

Baba cipő
A kisbabák ugyan az első évben nem sokat szaladgálnak még, de a pici lábacskájukra szívesen húznak az Anyukák kiscipőcskét, ha elmennek otthonról. De szuper kelléke egy parányi kiscipő a babafotózásnak is.
A kiscipő mérete 12 cm, ami azt jelenti, hogy 9-18 hónapos koráig biztosan nem növi ki a picúr.

Doboz mérete: 25cm×25cm×25 cm

Ha kevesebb ajándéktárgyat szeretnél tenni dobozodba, kérd egyedi árajánlatod!

Az ajándékdoboz egyik oldalán lehetőséged van személyes üzenetet megjeleníteni, másik két oldalára pedig egy-egy saját fényképet is feltölthetsz.

Ha nem szeretnél saját fotót/üzenetet használni, akkor választhatod mindhárom fotót sablonjaink közül. Ezeket sablonokat a termékoldalak alján találod, melyet külön-külön adhatsz hozzá a kosaradhoz.

1. fotó feltöltése :
2. fotó feltöltése :
Személyes üzenet:
11 900 Ft
Ajánlom
Összehasonlítás
Adatok
Adatok
Cikkszám
LANYBABA_DOBOZ
Tömeg
2 kg/db