RENDELÉS MENETE

Ajándékdobozok saját fényképeiddel, személyes üzeneteddel a doboz oldalain! 

Sokszor keresünk egyedi ajándékot szeretteinknek egy-egy ünnepnapra, ám nagy fejtörést okozhat, hogy hasznos és szívhez szóló is legyen az ajándék. Mi most segítünk Neked ebben!

Elegáns ajándékdobozaink oldalait saját fotóiddal és/vagy személyes üzenettel, idézettel egyénre szabunk Neked, hogy az általad megajándékozott személy hatalmas meglepetésben részesüljön. Választhatsz kész csomagjaink közül, vagy összeválogathatod, hogy mi kerüljön az egyedi dobozodba. 

RENDELÉS MENETE:

1. Válassz kész ajándékcsomagjaink közül vagy válogasd össze az ajádnékdoboz tartalmát!

2. Az ajándékdoboz kiválasztása során tölts fel 2 db, jó minőségű fényképet jpg vagy png formátumban, ami a doboz oldalain fog megjelenni. A feltöltést követően tedd bele a kosárba. Ha nem szeretnél egyedi képet feltölteni, válassz az általunk megadott sablonokból a SABLON menüpontban - (HA NINCS SAJÁT FOTÓD, VÁLASSZ INNEN)

3. Ha szeretnél a dobozon személyes üzenetet vagy idézetet megjeleníteni, gépeld be a megadott helyre (Idézet vagy személyes üzenet). A termék alatt találsz sablonüzeneteket és idézeteket, választhatsz ezek közül is. Kérlek akkor is másold át ide a szöveget, ha innen választottál.

Könnyítsd meg a dolgodat,  bízd ránk az ajándékdoboz összeállítását, és lepd meg ezzel a szívhez szóló fényképes egyedi ajándékkal szeretteid. Ajánljuk születésnapra, névnapra, nőnapra, anyák napjára, pedagógus napra az osztály nevében vagy éppen babalátogatóba, babaváróra. 

Az öröm garantáltan nem marad el! :)